Tvillingarna

Jag kan göa allt jag vill bara jag går in för det.

Färg med effektivitet: Gul
Element: Luft
Blomma: Lavendel

22.maj - 21.juni

Typiska drag:
Du är av den typen som kan göra 5 saker på samma gång. Du läser läxor med tv:n på och har sterion sjungande i bakgrunden. Samtidigt som du äter lunch och SMS:ar med dina vänner. Eftersom du är så effektiv har du en tendens att skjuta upp saker till sista minuten. Tänk på att det kan lönsa sig att planlägga lite i förväg.

Vänner:
Du är bra på att prata och du tycker om att diskutera, mest för disskusionens egen skull. Men du har mycket att lära ut till dina vänner, och hela gänget är beroende av din kunskap i olika ämnen. Men du ska inte tolka allt dina vänner säger negativt, alla är inte lika bra på att prata som du är.

Kärlek:
För dig är killar loch förälskelser fortfarande en lek. Kanske för att du ännu inte varit riktigt förälskad? Ta 3 gula lappar och skriv namnet på de killar du gillar bäst. Dra en av lapparna utan att titta på den. Låt den ligga under huvudkudden menad du går till skolan och se vem du möter först. Är de samma kille som på lappen under kudden är det stora chanser att du blir förälskad den här terminen.

Din styrka det här året:
De ämnen som var jobbiga förra året går bättre nu.

Din svaghet det här året:
Det finns risk för att du i höst tar för lätt på ämnen du är bra i. Men tänk på att betyg inte gör sig själva.

Ditt magiska jag:
Är du rädd för att bli förhörd på en sak du inte kan? Då ska du knyta ett gult band runt halsen innan du går in till den lektionen. Tänk på alla som tycker om dig och titta självsäkert på läraren. Då kommer han att le mot dig och ge frågan till någon annan.

Tvilingarna fungerar bra med: Väduren, Vågen och Fisken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0