Fiskarna

Jag vill uttrycka mig på mitt sätt

Färg med vacker effekt:
sjögrön
Element:
Vatten
Växt:
Aloe vera

20.Februari - 20 Mars.
Typiska drag:
Du är väldigt kreativ. Antingen gäller det teckning, design, skrivande eller musik, så har du en alldeles ecxtra förmåga att uttrycka dig. Till vardags kan du vara ganska klantig och kommer nästan alltid för sent till möten. Men både familjen och vännerna förlåter dig snabbt. Din charm är omöjlig att motstå. Dessutom gjorde du ju inte dte med flit..

Vänner:

Du är gängets artist och duktig på att muntra upp de andra genom att uppträda för dem med sång, högläsning eller med att rita av din kompisar. Använd detta för att få gänget ännu mer sammansvetsat. Gör en cabaret där alla uppträder för varandra. Då kommer alla att hämta fram magin inom sig och resultaten kan bli fantastiska.

Kärlek:
Du blir lätt förälskad och är glad att det finns många "fiskar i havet". För dig är det också fullt möjligt att vara förälskad i två samtidigt och att känna lika starkt för båda två. Kom bara ihåg att det lönar sig inte att ljuga i kärlek. Vänta då hellre tills du är säker på vem du gillar mest.

Din styrka det här året:
Du får friare tyglar i några ämnen till att utveckla dina konstnärliga talanger.

Din svaghet det här året:
Ta för all del inte fö lätt på pluggämnena

Ditt magiska jag:
Du har ett gott förhållande till djur och du förstår dem bättre än andra. Ser du ett djur som blir plågat av en människa och du inte kan göra något åt det på ställe, så finns det andra magiska möjligheter. Gör en teckning av djuret och lägg den under huvudkudden. Drömmer du om det under natten kommer djuret troligtvis undan sin plågoande.

Fisken fungerar bra med: Oxen, Lejonet och Stenbocken.

Kommentarer
Postat av: Jocke

Hej, önskar dig en trevlig helg (:

2008-10-25 @ 18:32:23
URL: http://metrobloggen.se/owa
Postat av: chili

Fin blogg:)

2008-10-25 @ 22:54:35
URL: http://hetchili.blogspot.com/
Postat av: e m m a

Vilken charmig bakgrund

2008-10-26 @ 14:31:37
URL: http://harnqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0