Väduren

Jag älskar utmaningar

Färg som ger energi:
Klarröd
Element: Eld
Växt: Lager

21.mars - 20 April.
Typiska drag:
Du är en entusiastisk och lite otålig person. Du kan inte med folk som talar i gåtor utan du vill ha raka besked. Du är mycket charmerande och lindar många av lärarna kring ditt lillfinger. Du tävlar med alla och älskar att vinna. Eftersom du är en usel lögnare håller du dig hellst till sanningen. Men pass på, alla klarar inte för mycket ärlighet.

Vänner:
Du tar snabba beslut och tror därmed på första intrycket av folk. Med din goda intuition stämmer det för det mesta. Men var försiktig med att döma alla i klassen lika snabbt. I år kommer en person som du avskridit som totalt hopplös att bli till stor nytta för dig och det hela blir upptakten till ett gott vänskapsförhållande.

Kärlek:
Du har tidigare tyckt om killar som du kunnat se upp till och beundra. Du tycker om utmaningar och ofta kan du börja gilla den typen som din vännina siktar på bara för tävlings skull. Men när den verkliga drömtypen kommer in i ditt liv tvivlar du inte längre, vad än dina vänner må tycka.

Din styrka det här året:
Tävlings ämnen ger dig den extra energin som du annars skulle saknat i skolan.

Din svaghet det här året:
Kom ihåg att inte alla vill tävla om allt.

Ditt magiska jag:
Om du har mist någon som du är väldigt förtjust i, kan du ta lite sand från stranden och lägga i en liten ask. Ha asken vid sängen när du sover och tänk på det du tappat bort. Då kommer du att drömma om var det finns. Och kommer du ihåg drömmen på morgonen så är det bara att gå och hämta det förlorade...

Väduren fungerar bra med: Vattumannen, Kräftan och Vågen.

Kommentarer
Postat av: e m m a

- okey. kan de där själv. men din va så.. hm.. söt och charmig.

2008-10-30 @ 21:21:03
URL: http://harnqvist.blogg.se/
Postat av: Mia

Vilken sida hittade du all denna fakta på? :) Om det nu var från internet förstås. :)



Ha det bra !

2008-11-21 @ 18:51:34
URL: http://notapoet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0