Kräftan

Jag stället upp för mina vänner.

Färg med rogivande effekt: Grå
Element: Vatten
Blomma: Vit lilja

22. Juni - 22. Juli
Typiska drag:
Du är lugn av naturen, och lite blyg ihop med nya människor. Men när du väl vågar säga något är det alltid vettigt och väl genomtänkt. Du är lätt rörd och har lätt för att leva dig in i andra beskymmer. Du tycker om att vinna men tävlar först och främst med dig själv. Det är viktigt för dig att vara duktig i skolan och du har ett bra förhållande till din familj och dina vänner.

Vänner:

Du tycker väldigt myckert om din familj och dina vänner, och ställer alltid upp om någon sulle behöva dig. Du är lojal mot dina vänner och din blyghet försvinner om du måste ta dem i försvar. Ge alla ina vänner ett grått band, som är din färg. Det kommer att göra dem lugnare och förhindra bråk i gänget.

Kärlek:
Killar och förälskelser överraskar dig alltid. Oftast har du inte haft tid att tänka på dem, men så plötsligt dyker han, med stort H, upp... Tänk på att du kna ha lite lätt föt svartsjuka ibland, och att det inte alltid finns någon grund för det. Du måste lita på honom när han säger att det är dig ahn gillar.

Din styrka det här året:

Du är målinriktad och inställd på att slå dina tidigare resultat i allt.

Din svaghet det här året:
Kom ihåg att du måste vara utvilad för tt orka. Sitt inte och häng över böckerna halva natten.

Ditt magiska jag:
Du är en god människokännare, och är väldigt öppen för nya bekantskaper. Smula sönder några vita blommer och låt dem ligga i vatten i två dagar. Använd vattnet som parfym de kommande tre dagarna och doften kommer att locka till sig en person som konmer att betyda mycket för dig under året...

Kräftan fungerar bra med: Jungfrun, Fisken och Väduren

Kommentarer
Postat av: Terese

Hej, vilken fin blogg du har :)

Ska vi börja premunera på varandra via bloglovin?

2009-02-24 @ 18:26:54
URL: http://fantasidif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0