Lejonet

Jag vill ha en riktigt utmaning

Färg med upplivande effekt: Orange
Element: Eld
Blomma: Ringblomma

23.Juli - 23 Augusti
Typiska drag:
Du tycker om att sticka ut och är inte rädd för att säga vad du menar. Du har huvudet fullt av ideer och hittar ständigt på nya saker som du och dina vänner kan göra. Du vill ha mål att sträva efter och ger gärna dig gjälv svåra uppgifter. Klarar du dem är du inte sen att tala om för andra hur duktig du är. Lejonet blir ofta medelpunkten.

Vänner:
Du vill gärna ha beröm och tycker om att umgås med folk som uppskattar dig. Men du är också duktig på att få dina vänner att våga mer än de trodde sig våga. Du skryter ofta med dina vänner och är bra för dem som behöver lite mer självsäkerhet. Hitta på något projekt som ni kan göra tillsammans, sjung en sång på skolavslutningen, eller sätt upp en liten pläs. Din fantasi känne inga gränser när du är med dina vänner.

Kärlek:
Du letar efter en frammåt partner som gillar ditt tempo och dina ideer. Du är inte rädd för att tala om för någon att du gillar den. Du är inte heller rädd för att ta intiativet till et träff. Men , det är också tillåtet att visa att man har en sårbar sida. Vågar du de kommer det att visa sig den du letar efter inte är så långt borta.

Din styrka det här året:
Du vill att allt ska vara mer kreativt. Du kan få många med dig som också vill göra något extra det här året.

Din svaghet det här året:
Alla ämnen kan inte vara kreativa och spännande. Kom ihåg att du måste känna till reglerna innan du kan få lov att bryta mot dem.

Ditt magiska jag:
Den tråkigaste personen behöver muntras upp, så att livet kan bli lite roligare. Ta ett litet vitt anteckningsblock och en orange penna. Skriv små slagord som "Livet är stenkul" "Det är tillåtet att skratta" och "Människor är störtsköna". Fokusera dina tankar på personen medan du skriver det, så ska du se att den personen kommer att må bättre.

Lejonet fungerar bra med: Lejonet, Fiskarna och Tvillingarna

Kommentarer
Postat av: Em

Hejhej!

Tänkte önska dig en trevlig helg!

Kram, Em

2009-02-27 @ 08:49:14
URL: http://madebyem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0