Väduren

Jag älskar utmaningar

Färg som ger energi:
Klarröd
Element: Eld
Växt: Lager

21.mars - 20 April.
Typiska drag:
Du är en entusiastisk och lite otålig person. Du kan inte med folk som talar i gåtor utan du vill ha raka besked. Du är mycket charmerande och lindar många av lärarna kring ditt lillfinger. Du tävlar med alla och älskar att vinna. Eftersom du är en usel lögnare håller du dig hellst till sanningen. Men pass på, alla klarar inte för mycket ärlighet.

Vänner:
Du tar snabba beslut och tror därmed på första intrycket av folk. Med din goda intuition stämmer det för det mesta. Men var försiktig med att döma alla i klassen lika snabbt. I år kommer en person som du avskridit som totalt hopplös att bli till stor nytta för dig och det hela blir upptakten till ett gott vänskapsförhållande.

Kärlek:
Du har tidigare tyckt om killar som du kunnat se upp till och beundra. Du tycker om utmaningar och ofta kan du börja gilla den typen som din vännina siktar på bara för tävlings skull. Men när den verkliga drömtypen kommer in i ditt liv tvivlar du inte längre, vad än dina vänner må tycka.

Din styrka det här året:
Tävlings ämnen ger dig den extra energin som du annars skulle saknat i skolan.

Din svaghet det här året:
Kom ihåg att inte alla vill tävla om allt.

Ditt magiska jag:
Om du har mist någon som du är väldigt förtjust i, kan du ta lite sand från stranden och lägga i en liten ask. Ha asken vid sängen när du sover och tänk på det du tappat bort. Då kommer du att drömma om var det finns. Och kommer du ihåg drömmen på morgonen så är det bara att gå och hämta det förlorade...

Väduren fungerar bra med: Vattumannen, Kräftan och Vågen.

Fiskarna

Jag vill uttrycka mig på mitt sätt

Färg med vacker effekt:
sjögrön
Element:
Vatten
Växt:
Aloe vera

20.Februari - 20 Mars.
Typiska drag:
Du är väldigt kreativ. Antingen gäller det teckning, design, skrivande eller musik, så har du en alldeles ecxtra förmåga att uttrycka dig. Till vardags kan du vara ganska klantig och kommer nästan alltid för sent till möten. Men både familjen och vännerna förlåter dig snabbt. Din charm är omöjlig att motstå. Dessutom gjorde du ju inte dte med flit..

Vänner:

Du är gängets artist och duktig på att muntra upp de andra genom att uppträda för dem med sång, högläsning eller med att rita av din kompisar. Använd detta för att få gänget ännu mer sammansvetsat. Gör en cabaret där alla uppträder för varandra. Då kommer alla att hämta fram magin inom sig och resultaten kan bli fantastiska.

Kärlek:
Du blir lätt förälskad och är glad att det finns många "fiskar i havet". För dig är det också fullt möjligt att vara förälskad i två samtidigt och att känna lika starkt för båda två. Kom bara ihåg att det lönar sig inte att ljuga i kärlek. Vänta då hellre tills du är säker på vem du gillar mest.

Din styrka det här året:
Du får friare tyglar i några ämnen till att utveckla dina konstnärliga talanger.

Din svaghet det här året:
Ta för all del inte fö lätt på pluggämnena

Ditt magiska jag:
Du har ett gott förhållande till djur och du förstår dem bättre än andra. Ser du ett djur som blir plågat av en människa och du inte kan göra något åt det på ställe, så finns det andra magiska möjligheter. Gör en teckning av djuret och lägg den under huvudkudden. Drömmer du om det under natten kommer djuret troligtvis undan sin plågoande.

Fisken fungerar bra med: Oxen, Lejonet och Stenbocken.

Vattumannen

Jag är inte som alla andra!

Färg med uppiggande effekt: Ljusblå
Element: Vatten
Blomma: Blåsippa

21.Januari - 19. Februari.

Typiska drag:

Du har en extrem känsla för rättvisa och är det någon i din omgivning som har råkat illa ut är du snabb till att hjälpa. Mobbning hatar du som pesten och det är mnga som kan tacka dig för att de har sluppit sina plågoandar. Du är en naturlig medelpunkt och har alltid något roligt att berätta. Dina framtidsplaner växlar. Du kan tänka dig att bli allt mellan rappare och fallskärmsjägare. Extrema saker ska det vara för dig. Du tycker om att vara lite speciell.

Vänner:

Du är en vän med alla och ingen. Du pendlar från gäng till gäng utan att känna dig riktigt hemma någonstanns. De flesta på skolan tycker om att vara med dig och det saknas inte inbudningar till fester och sånt. Men ändå kommer det perioder när du känner dig ensam. Prova att lägga ner lite extra tid på dina närmaste vänner. Det kommer att löna sig när det blir motigt.

Kärlek:
Du kan överhuvudtaget inte tänka dig bara en kille. Det finns ju så många där ute... Det är tillåtet att flörta, men tänk på att vara ärig mot de stackarna som blir förälskade i dig. Killar kan också bli sårade.

Din styrka det här året:

Du kan göra bra ifrån dig i skolan...

Din svaghet det här året:
... om du bara koncentrerar dig tillräckligt.

Ditt magiska jag:
Det är viktigt att stanna upp iblad och bara känna på välrden. Leta reda på en vacker sten som kan vara din lyckoamulett. Använd några minuter varje vecka till att sitta stilla, med stenen i handen och bara känna att du finns till. Detta kommer att öka både din koncentration och din livsglädje. Om du själv har hittat stenen ute i naturen ökar sannolikheten för att den ska verka lugnande på dig.

Vattumannen fungerar bra med: Skytten, Lejonet och Stenbocken.

5 Månader..

Det finaste 5 Månaderna jag haft :)



Du är det bästa jag vet <3



DK

Vill bara tacka för en sjukt rolig dag i Danmark!

Allt började igår då Max och Nikolai sa att de skulle till DK, Miccalea ville då hänka för hon ville till HBG och köpa lite smink. Då ville ju jag o Amanda också hänga på för fan. Sen idag började både jag och Amanda att tvivla, hade mycket annat som borde göras ist. Men tillslut går jag med på de och drar även med mig Sebbe när vi står på stationen och väntar på tåget kommer Amanda och vi övertalar henne till att hänga med :D

Först en sväng på Mc donalds när vi kommer till HBG sen in på Åhlens och kolla smink och Max fick köpa sitt älskade Dags Vax. Själv köpte man en rouge och rosa nagel lack till fransk manikyr. Sen kollar vi in på 2 second hand butiker för vi ska ha 70-tals tema på fonden i morgon och jag äger inget sådant. Fan ja va inte född då :P..

sen drar vi vidare till DK och Max köper en cider till mig.. Tack <3 
Vi sitter och sup-myser på en brygga och sedan båten tillbax och ett köp av kebabrulle sedan tåg hem.

Underbara dagar.

Bara för att man tycker om vissa mer än andra :)

Tack och hej Leverpastej

TACK!!!!!

Ett stort TACK till Miccaela som designade min blogg till mig, eftersom jag är helt sjukt usel på sådant.

Tack, tack, tack..



Idag har jag och mutti varit nere på Halmstads trafikskola i Laholm, de var tyvärr inte där idag så det blev ingen inbokning för mig.
Mamma ringde ner och kollade lite saker eftersom nästa terori start var nästa tisdag och den ville såklart jag vara med på. De infomerade mutti om massa skit och tillslut kom ja mutti och hon i telen överens om att jag ska göra en internsivkurs.
Detta kommer då att ske under höstlovet då Jessika och alla andra på GM har 2 veckors lov.. (Lyllo oss) Men som alla fattar räcker det inte bara med en veckas intensivkurs med tanke på att jag inte blir 18 föräns i Januari och antagligen har glömt bort allt tills dess isf. Så jag kommer att ha några få körningar tills jul lovet och kommer att ta en liten intensiv kurs igen för att färska upp minnet sedan är det dags för uppkörning!! :D


BTW: har börjat sticka syrrans halsis nu :D

Nu är det dags för lite myspys i sängen med en telefon mot örat och Linus i andra änden..
Söta drömmar :)

RSS 2.0